• 1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων
  • 1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων
  • 1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων
  • 1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων
  • 1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων
1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων

1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TENCAN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Tcm-1500

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: Με 2-3 μήνες των εργάσιμων ημερών μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30 μονάδες το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Μύλος κυττάρων στροβίλων Πρότυπο: Tcm-1500
Δύναμη: 160kw Ικανότητα: 1.8-3.0T/H
Λεπτομέρεια (2: μm): D60-D98 Κόστος λείανσης: USD0.28-USD0.79/TON
Στερεό περιεχόμενο: 50-70% Κατανάλωση ισχύος: 37-124KW/T/H
Υψηλό φως:

1.8T/H εξαίρετος μύλος άλεσης

,

Εξαίρετος μύλος άλεσης κυττάρων στροβίλων

,

Εξαίρετος μύλος άλεσης μίκας CE

Περιγραφή προϊόντων

Tencan tcm-1500 υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης 160KW 1.8-3.0T/H στις βιομηχανίες της μίκας, talc, μη μεταλλικά μεταλλεύματα

1. Τεχνικά στοιχεία του μύλου κυττάρων στροβίλων

 

 

Πρότυπο

Δύναμη

(KW)

λεπτομέρεια 2μm

Στερεό

Περιεχόμενο (%)

Ικανότητα

(ton/h)

Κατανάλωση ισχύος

(KW/T/H)

Κόστος λείανσης

(USD/T)

Tcm-200 30 D60-D98 50-70 0.05-0.2 38-155 0.18-0.82
Tcm-500 75 D60-D98 50-70 1-1.5 35-105 0.04-1.06
Tcm-1000 11O D60-D98 50-70 1.5-2.5 36-115 0.23-0.88
Tcm-1500 160 D60-D98 50-70 1.8-3 37-124 0.28-0.79

            

 

 

 

2. Επισκόπηση του μύλου κυττάρων

 

Ο μύλος κυττάρων είναι ένας νέος τύπος της μηχανής μίξης & υγρής άλεσης που ενσωματώνει τις τεχνολογίες βαρύτητας και fluidization. Χρησιμοποιεί την περιστρεφόμενη κινητική ενέργεια του πολυβάθμιου κράματος αναμιγνύοντας το πιάτο για να καταστήσει τις αλέθοντας μέσες σφαίρες συμπληρωμένες την αλέθοντας κοιλότητα να παραγάγει την τροχιακή κίνηση. Η σύγκρουση και η κουρά πραγματοποιούν τη διαδικασία λείανσης. Το μίγμα μέσου και πηλού στην αλέθοντας αίθουσα παράγει την υψηλής ενέργειας κίνηση, και το μέσο και την υλική μορφή μια δίνη, και τα υλικά μόρια συγκρούονται και έρχονται σε επαφή με το ένα το άλλο, με αυτόν τον τρόπο παράγοντας την κουρά και συμπιέζοντας τις δυνάμεις μεταξύ των μορίων, που διαμορφώνουν μια ιδανική λεπτή διαδικασία λείανσης. Fluidization η τεχνολογία σημαίνει ότι η ανακατώνοντας ταχύτητα γίνεται πολύ υψηλότερη, το οποίο είναι αρκετός να διανείμει τα αλέθοντας μέσα στις διάφορες πυκνότητες σε όλο τον πηλό, που αναγκάζουν τα μόρια για να μπει σε την επαφή με τα αλέθοντας μέσα προς όλες τις κατευθύνσεις, και τα υλικά είναι εντελώς και αποτελεσματικά άλεσαν. Ο πυρήνας του σχεδίου διαμόρφωσης μύλων και διαδικασίας κυττάρων πρόκειται να μεγιστοποιήσει το γούστο του υλικού και να βελτιώσει τη ενεργειακή αποδοτικότητα. Με βάση τις ανωτέρω δύο πολύ λεπτές τεχνολογίες λείανσης, η Κίνα Tencan μπορεί να παρέχει τις καλύτερες και προσαρμοσμένες λύσεις εξοπλισμού για να συναντήσει τη διαδικασία παραγωγής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

 

1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων 0

 

3. Τομείς εφαρμογής

 

μίκα, talc, γραφίτης, σπάνια γαία, φωσφορικό άλας σιδήρου λίθιου, οξείδιο ψευδάργυρου, οξείδιο αργιλίου, υδροξείδιο αργιλίου, υδροξείδιο μαγνήσιου, brucite, βεντονίτης, καολίνης, θείο, ανθρακικό άλας ασβεστίου, πηλός νερού άνθρακα, βαρυτίνη, τέφρα μυγών, διοξείδιο τιτανίου, ferrite, μαγνητικό ferrite, χρωστικές ουσίες και άλλα μη μεταλλικά μεταλλεύματα.

 

4. Πλεονεκτήματα τεχνολογίας του μύλου κυττάρων

 

Ο μύλος κυττάρων είναι ένα μεγάλο είδος υγρού πολύ λεπτού μύλου που αναπτύσσεται ανεξάρτητα από την Κίνα Tencan. Εξετάζοντας λαμβάνοντας υπόψη το τεχνικό σημείο, ο σκοπός της επιθυμητής λύσης είναι να ελαχιστοποιηθεί το συνολικό κόστος της λεπτής λείανσης μορίων σκονών, να βελτιωθεί το γούστο του υλικού και να ενισχυθεί η ενεργειακή αποδοτικότητα, να πραγματοποιηθεί η συνεχής διαδικασία παραγωγής, ώστε να μειωθεί το κόστος επένδυσης για τους πελάτες ανώτατα και να καλυφθούν οι απαιτήσεις των βιομηχανιών και τους πελάτες, να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών συνεχώς ενώ συνανμένος απαιτήσεις προϊόντων. Προφανώς, ο μύλος κυττάρων έχει πολλά πλεονεκτήματα στους ακόλουθους όρους:

 

  • Η τεχνολογία βαρύτητας και fluidization είναι ενσωματωμένη.
  • Πολυβάθμια δομή δίσκων στροβίλων κραμάτων, που σώζει τη δροσίζοντας συσκευή, που μειώνει την επίδραση κουράς του μέσου και του πηλού στο δίσκο και το σκάφος της γραμμής στροβίλων.
  • Μικρό ίχνος, κάθετη εγκατάσταση, χαμηλότερη σίτιση, ανώτερη απαλλαγή. Γρήγορος και κατάλληλος για την εγκατάσταση και τη συντήρηση.
  • υψηλή αποδοτικότητα άλεσης, μικρή κατανάλωση ενέργειας, καμία εκπομπή αποβλήτων.
  • Η ρύθμιση του μεγέθους τροφών μπορεί να λάβει τα διαφορετικά προϊόντα στις διαφορετικές προδιαγραφές, η λεπτομέρεια του υλικού τροφών είναι απαιτείται για να είναι μέσα σε 45μm200μm.

 

5. Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Η πλήρως αυτόματη συνεχής παραγωγή, υψηλή αποδοτικότητα, μικρή κατανάλωση ενέργειας, λεπτομέρεια από 0.55μm μπορεί να είναι διευθετήσιμοι, στενοί διανομή μεγέθους μορίων, εύκολες στο ξεκίνημα με το φορτίο, και να κοντύνει την πορεία διαδικασίας.

 

6. Διανομή μεγέθους μορίων

 

Ο μύλος κυττάρων έχει μια καλή σειρά διανομής μεγέθους μορίων, δεν είναι δύσκολο να βρεθεί στο κάτωθι διάγραμμα ότι η σειρά διανομής μεγέθους μορίων της είναι τόσο στενή κάτω από 1μm, το οποίο ελέγχει ότι η αποδοτικότητα και η λεπτομέρεια του μύλου κυττάρων είναι πάντα πολύ καλύτερες από άλλους μύλους. Η λεπτομέρεια του μύλου κυττάρων ποικίλλει με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του μεταλλεύματος, αλλά το γενικό μέγεθος μορίων του μπορεί να ελεγχθεί μέσα σε μια σειρά 0.515μm. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα λεπτομερή πειράματα για να βοηθήσουμε τους πελάτες για να καθορίσουμε τη διαδικασία παραγωγής με την καλύτερη απόδοση.

 

1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων 1

 

 

                                                                                        


            7. Περιπτώσεις των εγκαταστάσεων διαδικασίας

 

Α. ενός σταδίου διαδικασία λείανσης

 

    Είναι μια πολύ οικονομική λεπτή διαδικασία λείανσης. Μια τέτοια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έναν μύλο κυττάρων μπορεί να αλέσει τα προϊόντα κάτω από 2μm ≤ D92 σε έναν χρόνο.

 

   1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων 2

 

 

 Β, διαδικασία πολλαπλάσιος-σκηνικής λείανσης

 

  Γραμμή πολλαπλάσιος-σκηνικής η αλέθοντας διαδικασίας αποτελείται από 2-3 σύνολα μύλων κυττάρων που συνδέονται με μια γραμμή παραγωγής για τη λείανση του μεταλλεύματος, όπου μπορείτε να προσθέσετε τις σφαίρες μέσων στις διαφορετικές διαμέτρους, διαφορετικές προδιαγραφές, και διαφορετική συγκεκριμένη πυκνότητα σε κάθε στάδιο του μύλου κυττάρων, εσείς μπορεί να αλέσει για να λάβει τα προϊόντα με τη διάμετρο 2μm≥D98 σε έναν χρόνο. Η πολυβάθμια διαδικασία λείανσης έχει τα χαρακτηριστικά των εύκαμπτων αλλαγών, είναι εύκολο τα προϊόντα να παραχθούν D60 και D90 χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε άλλουδήποτε εξοπλισμού, ο οποίος μπορεί να αλλάξουν από τον τρόπο σειράς για να παραλληλίσει τον τρόπο.

 

1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων 3

 

 

 Γ. πολυβάθμια διαδικασία μίξης

 

Εάν πρέπει να αλέσετε τα υψηλής αντοχής και μεγάλου μεγέθους μόρια, προτείνεστε για να χρησιμοποιήσετε το σπειροειδή μύλο κυττάρων για την προ-λείανση, όπου τα μεγάλου μεγέθους μόρια των υλικών μπορούν να συντριφθούν αποτελεσματικά από τον ισχυρούς αντίκτυπο και τη σύγκρουση των σφαιρών χάλυβα βασισμένων στην τεχνολογία λείανσης βαρύτητάς του. Η πολυβάθμια διαδικασία μίξης μπορεί καλύτερα να παρουσιάσει άριστη απόδοση λείανσής της για τη λείανση των υψηλής αντοχής μορίων.

 

1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων 4

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd 1.8T/H υγρός εξαίρετος μύλος άλεσης για Talc μίκας τις μη μεταλλικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.