Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: TENCAN
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: 3 millions-4 millions
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Εισαγωγή

CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΣΚΟΝΏΝ ΤΟΥ ΤΣΑΝΓΚΣΑ TIANCHUANG, ΕΠΕ.

 

Το Τσάνγκσα Tianchuang Powder Technology Company που περιορίζεται, που καθιερώθηκε το 2006, βρίσκεται στην πόλη του Τσάνγκσα, κεφάλαιο του επαρχία Hunan, νότος-κεντρικό μέρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Η επιχείρηση είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς κατασκευαστές στην Κίνα που συμμετέχει στο σχέδιο, την κατασκευή, και τις πωλήσεις όλων των ειδών μύλων σφαιρών εργαστηρίων. Με την πλούσια εμπειρία της σκληρής δουλειάς στη βιομηχανία, όλα τα είδη μύλων σφαιρών εργαστηρίων που σχεδιάσαμε και παραγάγαμε έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως η πρότυπη, εύκαμπτη και απλή λειτουργία μηχανών αντίκτυπου, αλέθοντας με τα ξηρά και υγρά υλικά, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της διασκορπισμένης λείανσης όλων των εργαστηρίων και να προαγάγουν πολύ το όφελος διευρύνων τα πειραματικά αποτελέσματα στη μηχανή παραγωγής. Οι μύλοι σφαιρών εργαστηρίων είναι καλύτερη επιλογή για τη λείανση εργαστηρίων και την έρευνα νέων υλικών σας. Με τη συνεχή επιχείρηση η σύλληψη «του πελάτη είναι ανώτερη, η ποιότητα είναι στην πρώτη θέση για πάντα», έχουμε κερδίσει μια υψηλή φήμη και μια καλή αναγνώριση από πολλούς στην εγχώρια αγορά και υπερπόντιους πελάτες όπως το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το πανεπιστήμιο του Πεκίνου, το πανεπιστήμιο Tsingha, Foxconn, BYD, CASC κ.λπ. Υποσχόμαστε ότι θα κάναμε τις μεγάλες προσπάθειες να παρέχουμε υψηλό - ποιοτικές μηχανές και καλύτερες υπηρεσίες για όλους τους πελάτες κατά τα επόμενα χρόνια.

 

Κίνα Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Εκπομπή της επιχείρησης: Οδηγήστε τη βιομηχανία, και εξυπηρετήστε τη χώρα με την επιστήμη και την τεχνολογία.
Όραμα της επιχείρησης: Γίνετε ο εμπιστευμένος φορέας παροχής υπηρεσιών της τεχνολογίας σκονών σε όλο τον κόσμο
Στόχος της επιχείρησης: Χτίστε το εμπορικό σήμα με περισσότερα από ένα εκατό έτη και καθιερώστε μια ευδιάκριτη ομάδα
Σκοποί της επιχείρησης: Καταστήστε το υπόλοιπο πελατών σίγουρο
Κάνετε τον υπάλληλο ευτυχησμένο
Κάνετε το μέτοχο να αισθανθεί άνετα
Καταστήστε κοινωνικό γεμισμένο με την αγάπη
Τιμές πυρήνων: Το όργωμα και το βοτάνισμα, όσο καλύτερη η συγκομιδή, δημιουργούν το διπλάσιο κερδίζουν.
Επιχειρησιακή φιλοσοφία: Στη βάση της ειλικρίνειας, που προσπαθεί για την τελειότητα συνεχώς
Διοικητική φιλοσοφία: Ανθρώπινος προσανατολισμένος, κανόνας της αρετής, θέτει ένα παράδειγμα, που πιστεύεται στην επιχείρηση.
Έννοια απασχόλησης:
Πιθανότητες επιχορήγησης για εκείνους που θέλουν να κάνουν
Δώστε τη θέση για εκείνους που μπορούν να κάνουν
Τιμήστε εκείνων που έκαναν achie το vement.
Πνεύματα της επιχείρησης: Η εμμονή, προχωρά σταθερά, ημέρα των ευχαριστιών.
Όνειρα Tencan: Το Tencan θα επιθυμούσε να γίνει η οδήγηση και το εμπιστευμένο εμπορικό σήμα της βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο, η οποία αφιερώνεται για να προωθήσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας σκονών, να καθιερώσει και να είναι κύριας μια επαγγελματική ομάδα εργασίας των δημιουργικών ταλέντων. Εξυπηρετώντας χώρα με την επιστήμη και την τεχνολογία και ανάπτυξη της επιχείρησης με τη βιομηχανία. Κάνετε τις μέγιστες προσπάθειες να γίνει να γίνει ένα παράδειγμα στο διεθνή ανταγωνισμό της παγκόσμιας αγοράς.

 

Κίνα Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Ιστορία της Co. τεχνολογίας σκονών του Τσάνγκσα Tianchuang, ΕΠΕ.

 

1. Καθιερωμένος στις 16 Φεβρουαρίου 2006.

 

2. ISO9001: 2008 το πιστοποιητικό λήφθηκε στις 9 Αυγούστου 2013.

 

3. Το πιστοποιητικό CE εγκρίθηκε στις 18 Μαρτίου 2015.

 

4. Ετήσια πωλήσεις από το 2006-2010: USD0.1 εκατομμύριο έως 0,5 εκατομμύρια

 

5. Ετήσια πωλήσεις από το 2010-2013: USD1.0 εκατομμύριο έως 3,0 εκατομμύρια

 

6. Ετήσια πωλήσεις από το 2014-2018: Επάνω από τα εκατομμύρια USD4.0

Υπηρεσία

Η Co. τεχνολογίας σκονών του Τσάνγκσα Tianchuang, ΕΠΕ είναι ένας από τον κορυφαίο κατασκευαστή που ειδικεύεται στις πωλήσεις, την κατασκευή, και το σχέδιο όλων των ειδών μύλων εργαστηριακών σφαιρών, πλανητικοί μύλοι σφαιρών, εξοπλισμός άλεσης σκονών, κιβώτιο εργαστηριακών γαντιών στην Κίνα.

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή εξοπλισμού άλεσης σφαιρών εργαστηρίων, θα επιθυμούσαμε να παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες πλεονεκτήματος για όλους τους πελάτες και τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Ενώπιον των υπηρεσιών πώλησης:

 

1. Ο πιό σύντομα ανατροφοδότηση στη διακήρυξη: Για οποιοδήποτε πελάτη που ενδιαφέρεται για οποιοδήποτε πρότυπο των μηχανών και του εξοπλισμού μας, ή που θα μας ήθελαν στην έρευνα για οποιοδήποτε πρότυπο, στέλνουμε συχνά ο πιό σύντομα την απάντηση ή την αναφορά με 24 ώρες μετά από να πάρουμε οποιαδήποτε έρευνα.

2. Ελεύθερο πείραμα λείανσης δαπανών: Παρέχουμε το υλικό πείραμα λείανσης δωρεάν για τον πελάτη που θα επιθυμούσε να μας στείλει το υλικό δείγμα σας σε και να ελέγξει & να εξετάσει την κοκκοποίηση της σκόνης παραγωγής, θα σας βοηθήσουμε για να σιγουρευτούμε εάν η επίδραση λείανσης καλύψει τις απαιτήσεις του πελάτη.

3. Προσαρμοσμένες υπηρεσίες: Δεδομένου ότι έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, προσφέρουμε όλα τα είδη προσαρμοσμένων προτύπων για όλους τους πελάτες.

 

Τεχνική υποστήριξη:

Έχουμε το κέντρο Ε&Α μας με τους πεπειραμένους και ειδικευμένους τεχνικούς που εξασφαλίζουν τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα για τους πελάτες. Δεδομένου ότι εργαζόμαστε για περισσότερο από 10 έτη στη βιομηχανία, παρέχουμε συχνά την προαιρετική λύση που συναντά το καλύτερο απαίτησης του πελάτη με τα καλύτερα αποτελέσματα με χαμηλότερο κόστος.

 

Μετά από τις υπηρεσίες πώλησης

 

1. Εξουσιοδότηση ποιότητας των προϊόντων:

Η ενός έτους περίοδος εξουσιοδότησης θα παρασχεθεί σε οποιοδήποτε πελάτη που αγοράζει τα προϊόντα και τα σχετικά εξαρτήματά μας. Οι ακόλουθες υποσχέσεις ισχύουν εντός της περιόδου εξουσιοδότησης που υπολογίζεται από το χρόνο ή η ημερομηνία όταν παίρνει ο πελάτης ή ο καταναλωτής την παράδοση της μηχανής, ανοίγει περίπτωση, επιθεωρεί τη μηχανή και λαμβάνει με την υπογραφή.

 

2. Υποσχέσεις εξουσιοδότησης:

Υποσχόμαστε να εγγυηθούμε την ελεύθερη αντικατάσταση μέσα σε έναν μήνα, και εγγυώμαστε την ελεύθερη επισκευή μέσα σε ένα έτος. Ο πελάτης μπορεί να απολαύσει την ελεύθερη αντικατάσταση μέσα σε έναν μήνα εάν οποιαδήποτε από την ακολουθία εμφανίζεται:

1) Η μηχανή είναι σπασμένη στην πορεία της μεταφοράς

2) Η μηχανή και ο μετατροπέας συχνότητας καίγονται έξω

3)Το μέρος κλειδί ή ο κύριος δίσκος της μηχανής είναι σοβαρά στην αποτυχία.

 

3. Υποσχέσεις υπηρεσιών μεταπώλησης:

1) Θα κάνουμε τη γρήγορη απάντηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα για τη μηχανή μέσα σε 24 ώρες εάν να έχοντας.

2) Θα παράσχουμε τις έξι ημερών 8ωρες υπηρεσίες για όλους τους πελάτες και τους συνδρομητές μας, και θα παράσχουμε τις λύσεις ανίχνευσης μηχανικών βλαβών έως ότου αποβάλλεται πλήρως το ελάττωμα.

3) Εάν η μηχανή βρίσκεται οποιοδήποτε ελάττωμα ή πρόβλημα, παρακαλώ μην διστάστε να μας ειδοποιήσετε οι λεπτομέρειες για τα ελαττώματα, προκάλεσε τους λόγους και τη θέση.

 

Υπηρεσίες μεταφορών

 

1) Μπορούμε να τακτοποιήσουμε την αποστολή σε όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο από διεθνή σαφή όπως DHL, Fedex. TNT, UPS, Ή EMS

 

2) Κάνουμε την αποστολή από το αερομεταφερόμενο φορτίο εάν ξέρτε τον αερολιμένα προορισμού σας

 

3) Μπορούμε επίσης να τακτοποιήσουμε την αποστολή με την ωκεάνια ναυτιλία εάν χρειάζεστε τη μεταφορά θάλασσας, παρακαλώ κοινοποιείτε σε μας το λιμένα απαλλαγής σας που είναι στενός σε σας.

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

Η Co. τεχνολογίας σκονών του Τσάνγκσα teamTianchuang, ΕΠΕ έχει το σύστημα εργασίας της με την ομάδα πωλήσεων (διεθνής & εγχώρια αγορά), την ομάδα τεχνικών, την ομάδα παραγωγής, την ομάδα ποιοτικού ελέγχου, την ομάδα αγορών και την οικονομική ομάδα.

 

Υπηρεσίες πωλήσεων: Υπάρχουν περισσότεροι από 10 πωλητές και πωλήτριες που αναπτύσσουν την αγορά και ωθούν τις πωλήσεις εσωτερικά και διεθνώς. δίνουμε συχνά ο πιό σύντομα την απάντηση σε οποιαδήποτε έρευνα μέσα σε 24 ώρες και θα επιθυμούσαμε να προσφέρουμε το καλύτερο αλέθοντας τη λύση και την καλύτερη αναφορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Τεχνική υποστήριξη: Η Κίνα Tencan έχει τους πλουσίους έμπειρους και την τεχνολογική ομάδα μηχανικών που παρέχουν την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη στην προσαρμοσμένα υπηρεσία, την εγκατάσταση, το mantenance μηχανών, την εφαρμοσμένη μηχανική, το σχέδιο, την οδηγία λειτουργίας, την κατάρτιση, την ανάπτυξη προϊόντων, και το κ.λπ.

 

Ποιοτικός έλεγχος:  Έχουμε καθιερώσει το πλήρες ποιοτικό σύστημα ελέγχου μας σύμφωνα με ISO9001: το 2015. πραγματοποιούμε αυστηρά το μέσο του ποιοτικού ελέγχου από στο τέλος όπως επιθεωρούμε των πρώτων υλών, ποιοτικός έλεγχος διαδικασίας, δοκιμή μηχανών, επιθεώρηση τελειωμένης της τελικό μηχανής.

 

Σχέδιο παραγωγής: Δεδομένου ότι έχουμε τη μεγάλη ποσότητα των μισό-προϊόντων στο απόθεμα και αρκετή ικανότητα παραγωγής, όλες οι διαταγές για τα κανονικά πρότυπα μπορούν να σταλούν έξω από την αποθήκη εμπορευμάτων μας μέσα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες μετά από να πάρουν την πλήρη πληρωμή. Περαιτέρω, έχουμε μια ευρεία ποικιλία fullsizes της μηχανής και τα εξαρτήματα διαθέσιμα, εσείς μπορούν να απολαύσουν ο πιό σύντομα την αποστολή καθώς επίσης και την απευθείας αγορά από μας.

 

Κίνα Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2