• Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού
  • Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού
  • Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού
  • Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού
Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού

Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TENCAN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Bcm-350

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση χάλυβα pallet&Plywood
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 1 μήνες από τις εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μονάδες το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Μύλος κυττάρων κυψελών Πρότυπο: Bcm-350
Δύναμη: 15KW Ροή αέρα: 1250-4000 M3/Hour
Ταχύτητα: 6500 περιστροφές/λεπτό
Υψηλό φως:

Μύλος κυττάρων κυψελών 4000 M3/Hour

,

μύλος κυττάρων κυψελών 6500 περιστροφών/λεπτό

,

Μύλος κυττάρων κυψελών CE

Περιγραφή προϊόντων

Κίνα Tencan bcm-350 ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας αποπολυμερισμού για τις πολύ λεπτές σκόνες

 

 

1. Εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλος-σκονών κυττάρων κυψελών

 

Ο μύλος κυττάρων κυψελών είναι ένα είδος μηχανικού μύλου που υποστηρίζει την πρακτική διαδικασία του πρώτης αποπολυμερισμού και έπειτα της ξήρανσης και της ταυτόχρονης επεξεργασίας επιφάνειας. Είναι ένας εξοπλισμός παραγωγή-τύπων συγκεκριμένα για τη λείανση των εξαιρετικά λεπτών σκονών με τις ακριβείς απαιτήσεις στη διανομή μεγέθους μορίων.

Ο εξοπλισμός σχεδιάζεται για να πραγματοποιήσει ταυτόχρονα τη λείανση, την ξήρανση, την ταξινόμηση, και τη χημική επεξεργασία επιφάνειας των σκονών, και deagglomerate συγχρόνως των υγρός-αλέθοντας κέικ φίλτρων και των πηλών. Η ελάχιστη ικανότητα επεξεργασίας αυτού του εξοπλισμού είναι 0,05 τόνοι/ώρα, η μέγιστη ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει σε 15 τόνους/ώρα, και την ικανότητα εξάτμισης νερού: 3 τόνοι/ώρα.

 

2. Δομή του μύλου κυττάρων κυψελών πολυ-στροφέων

 

1. Όλοι οι μύλοι κυττάρων κυψελών υιοθετούν το μορφωματικό σχέδιο, το οποίο επιτρέπει σε κάθε συσκευή για να προσαρμοστεί βασισμένος στις απαιτήσεις εφαρμογής και τα διαφορετικά περιβάλλοντα κρατώντας τις βασικές αρχές εργασίας τους και τα ίδια μέρη αμετάβλητα

2. Βελτιστοποιήστε την απόδοση του εξοπλισμού με την αλλαγή των αριθμών στρώματος του στροφέα και της ποσότητας λεπίδων. Η ολοκληρωτικά εγκατεστημένη ταξινομώντας μηχανή δεν έχει επιπτώσεις στη δομή της αλέθοντας κοιλότητας

3. Αυτό το μορφωματικό σχέδιο δομών το καθιστά πολύ εύκολο να αντικαταστήσει και να διατηρήσει τα τρωτά και αναλώσιμα μέρη

4. Οι λεπίδες στροφέων μπορούν να αποτελεσθούν από τα προαιρετικά υλικά όπως ο χάλυβας, το ανοξείδωτο, ή ο χάλυβας καρβιδίου βολφραμίου, και κ.λπ. για τους πελάτες για να επιλέξουν

5. Το αυλάκι λείανσης του εξοπλισμού μπορεί να αποτελεσθεί από τα προαιρετικά υλικά όπως το χάλυβα, το σίδηρο υψηλός-χρωμίου, το ανοξείδωτο, την κεραμική υψηλός-αργιλίου, κ.λπ., για τους χρήστες για να επιλέξει.

 

3. Αρχή εργασίας του μύλου κυττάρων κυψελών πολυ-στροφέων

 

Ο μύλος κυττάρων κυψελών είναι ένας νέος τύπος της σκόνης που αναμιγνύει και που τροποποιεί τη μηχανή που ενσωματώνουν τρεις λειτουργίες βαθιά να ξεράνουν, τον αποπολυμερισμό και τη διασπορά, και η σύνθετη τροποποίηση, αυτό έχει τα χαρακτηριστικά της συμπαγούς δομής, του μικρού όγκου, της εύκολης λειτουργίας, του σταθερού τρεξίματος, της χαμηλού θορύβου, χαμηλής έντασης εργασίας, και του κ.λπ.

 

Η κοιλότητα εξοπλισμού υιοθετεί μεγάλες περιστρεφόμενες λεπίδα για να αλληλεπιδράσει με την αργόστροφη περιστρεφόμενη κοιλότητα εμπορευματοκιβωτίων 360 βαθμού για να παραγάγει συνεχώς τη μεγάλη δίνη στην κοιλότητα για να οδηγήσει το δείγμα σκονών που κινείται, ώστε να επιτευχθούν η υψηλής απόδοσης μίξη και διασπορά των νανο και σκονών μικρής κλίμακας. Συγχρόνως, η σκόνη μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει τις ιδιότητες επιφάνειας των μορίων υπό τον όρο της επαναλαμβανόμενης οδήγησης της δίνης. Παραδείγματος χάριν, με την προσθήκη των κατάλληλων διαλυτών και των πρόσθετων ουσιών, η σκόνη μπορεί να ντυθεί.

 

Το κύριο συστατικό του μύλου κυττάρων κυψελών είναι ένας κάθετα εγκατεστημένος πολυβάθμιος στροφέας. Κάθε στάδιο του στροφέα αποτελείται από δύο ενισχυτικούς δίσκους που τοποθετούνται σε κύριο άξονα και 200 λεπίδες που στερεώνονται. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις φορτίων, ένα σύνολο μύλου κυττάρων κυψελών μπορεί να εξοπλιστεί με 10 τμήματα ροδών αποσύνθεσης με το σύνολο 2000 λεπίδων αποσύνθεσης. Οι λεπίδες περιστρέφονται με μια ταχύτητα 110 m/s, και το αυλάκι λείανσης είναι εξοπλισμένο με τις 6 χιλ. ευρείες σταθερές τονωτικό-τύπος ευθυγραμμίζοντας λουρίδες, που διαμορφώνουν 160 ταραχώδεις κηρήθρες μεταξύ των λεπίδων και των λουρίδων επένδυσης. Η πίεση, η δύναμη κουράς και η δύναμη τριβής που παράγονται από τη διαδικασία μπορούν γρήγορα να αλέσουν το υλικό στην πολύ λεπτή σκόνη.

 

 

4. Μύλος-αρχή κυττάρων κυψελών βαθιά

 

Η πολύ λεπτά σκόνη και τα 110 ~ 160 ζεστός αέρας ℃ παραδίδονται στην ξεραίνοντας αίθουσα ροής αέρα μέσω του υλικού κολπίσκου. Στην ξεραίνοντας αίθουσα ροής αέρα, οι στροφείς περιστρέφονται με υψηλή ταχύτητα για να διαμορφώσουν τη βίαια αναταραχή, ώστε να επιτύχουν μια επίδραση της γρήγορης στιγμιαίας ξήρανσης αρνητικής πίεσης. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, περίπου 0,5% του υπόλοιπου νερού της σκόνης μπορεί να εξατμιστεί σχεδόν τελείως και να χωριστεί, έτσι ώστε η τελική περιεκτικότητα σε νερό στο προϊόν μπορεί να φθάσει στο βαθύ ξεραίνοντας επίπεδο του 0,05%. Η βαθιά ξήρανση της σκόνης θέτει καλά θεμέλια για την επόμενη σύνθετη επεξεργασία τροποποίησης και διασποράς.

 

5. Χαρακτηριστικά του μύλου κυττάρων κυψελών

 

 

Οι λουρίδες στροφέων και επένδυσης μπορούν να ληφθούν από τον εξοπλισμό συνολικά.

Οι λουρίδες στροφέων και επένδυσης μπορούν να επισκευαστούν έξω από τον εξοπλισμό, ο οποίος κονταίνει το χρόνο διακοπής.

Το περιστρεφόμενο μέρος υιοθετεί την καρφίτσα κίνησης αντί του κλειδιού, το οποίο είναι εύκολο να εγκατασταθεί.

Δεν υπάρχει κανένα μπουλόνι των λεπίδων ή των λουρίδων επένδυσης μέσα στο εκατομμύριο κυψελών.

Τα περιστρεφόμενα μέρη πρέπει να εξεταστούν για τη δυναμική ισορροπία ενώπιον της εγκατάστασης για να εξασφαλίσουν τη ζωή υπηρεσιών του ρουλεμάν.

Υπό τον κανονικό όρο, η ρύθμιση δεν απαιτείται για το εκατομμύριο κυττάρων.

 

6. Πρακτικό σύστημα διαδικασίας του μύλου κυττάρων κυψελών

 

Η διαδικασία τροποποίησης μύλων κυττάρων κυψελών είναι ένα σύστημα σκουπισμάτων αέρα, το υλικό εισάγεται στο σύστημα μέσω της ροής αέρα για να τροποποιήσει τις ιδιότητες του υλικού. Η διαδικασία τροποποίησης μύλων κυττάρων κυψελών είναι ένα υψηλό αποδοτικό σύστημα διαδικασίας που απαιτεί την πολύ ακριβή σίτιση και την εξαιρετικά σταθερή τεχνολογία ελέγχου. Σύμφωνα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του διαφορετικού υλικού, μετά από το υλικό ποσολογείται ακριβώς και ζυγίζεται, και έπειτα το υλικό εισάγεται στο σύστημα ζεστού αέρα με να ενεργοποιήσει το μετατροπέα συχνότητας. Αφότου αφαιρείται το ελεύθερο νερό στην επιφάνεια του υλικού από το ζεστό αέρα, είναι πλήρως διασκορπισμένος και depolymerized μειωμένος στα αρχικά μόρια ή το φυσικό μέγεθος μορίων κρυστάλλου μέσα στο εκατομμύριο κυψελωτών κυττάρων. Τα πλήρως depolymerized και μειωμένα μόρια βράζουν στον αέρα και για να συνδυάσουν με τον ψεκασμένο τροποποιητή να διαμορφώσουν μια single-layer ταινία νανο-επένδυσης. όταν η διαδικασία ολοκληρώνεται, τελειωμένη - τα προϊόντα αφήνουν το μύλο κυττάρων μέσω του ρεύματος αέρα και πηγαίνουν στο πίσω-ανθισμένο φίλτρο τσαντών.

 

7. Λειτουργία ξήρανσης του μύλου κυττάρων κυψελών

 

 

Όταν το αέριο διαδικασίας θερμαίνεται από τη γεννήτρια ζεστού αέρα, ο μύλος κυψελωτών κυττάρων θα γίνει μια υψηλή αποδοτική αποξηραντική μηχανή. Η υψηλότερη θερμοκρασία που ο μύλος κυττάρων κυψελών μπορεί να δεχτεί είναι 450°C. Ο εξοπλισμός ελέγχει το βαθμό ξήρανσης του υλικού με τον έλεγχο της θερμοκρασίας εξόδου. Η θερμοκρασία εξόδου του χαρακτηριστικού υλικού είναι γενικά 85°C.Purpose της λειτουργίας ξήρανσης είναι να σπαστούν οι δεσμοί υδρογόνου στην επιφάνεια των μορίων νανομέτρων, να απορροφηθούν οι υγρές γέφυρες και άλλος ρόλος χημικών δεσμών, να αποτραπούν τα μόρια από να εμμείνει ο ένας στον άλλο και να τεθούν θεμέλια για το επόμενο deaggregation και τη συντριβή. Η περιεκτικότητα σε υγρασία της βαθειά ξηράς σκόνης μπορεί να φθάσει σε 5 ‰ (πέντε thousandths), εν τω μεταξύ, υλικά που ντύνονται με το ενιαίο μόριο στο οποίο ο τροποποιητής εξαερώνεται είναι πιό ομοιόμορφος.

 

8. Λειτουργία αποπολυμερισμού του μύλου κυττάρων κυψελών

 

Τα τρεξίματα μύλων κυψελωτών κυττάρων με μια γραμμική ταχύτητα 160 m/s, η οποία οδηγεί μια ισχυρή ροή αέρα, που επιτρέπει στα συσσωρευμένα μόρια σκονών για να μείνει στο στάτη με ένα ειδικό σχέδιο αυλακιού. Η πίεση και η ταχύτητα ανέμου αέρα διαμορφώνουν μια ισχυρή δίνη και παράγουν μια δύναμη κουράς. Η δύναμη τριβής και η φυγοκεντρική δύναμη ζυμώνουν γρήγορα το υλικό στα ενιαία μόρια και το μειώνουν στο αρχικό μέγεθος μορίων ή το φυσικό μέγεθος μορίων κρυστάλλου, και το υλικό είναι κάτω από το βράζοντας κράτος και παρουσιάζεται από την κοιλότητα αποσύνθεσης από το στροφέα.

 

 

9. Επίστρωμα και τροποποίηση επιφάνειας

 

Το λειτουργικό υλικό σκονών απαιτεί συνήθως την επεξεργασία επιφάνειας για να αλλάξει τις λειτουργικές ιδιότητές του. Τα περισσότερα μέσα επιπολής μπορούν να εγχθούν στην κυψελωτή αλέθοντας κοιλότητα μετά από να μετρηθούν και ζύγισμα σε μια ορισμένη αναλογία. Γενικά, δύο ή περισσότερα μέσα επιστρώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν συγχρόνως.

 

10. Εφαρμογές

 

 

  

Μεταλλεύματα Χημικές ουσίες Τρόφιμα
Άργιλος Άλας αλγινικού οξέος Ζωικές πρωτεΐνες
Καολίνης (φυσικός & καίγοντας) Hydrotalcite Καζεΐνη
Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite Οξείδιο σιδήρου Σκόνη κακάου
Υδροξείδιο μαγνήσιου Υδροξείδιο μαγνήσιου Μπιζέλι
PCC & GCe Χρωστική ουσία Πρωτεΐνες πατατών
Φωσφορικό άλας Methylcellulose Ζάχαρη
Κατακρημνισμένο πυρίτιο Πήκτωμα πυριτίου Αλεύρι σίτου
Talcum σκόνη Στεατικό οξύ Πίτουρο σίτου
Διοξείδιο τιτανίου Zeolite Άμυλο σίτου

   

 

11. Στοιχεία του μύλου κυττάρων κυψελών

   

Διαμορφώστε το αριθ.

Ταχύτητα

(περιστροφή/λεπτό)

Ροή αέρα

(m3/hour)

Δύναμη

(KW)

Ταξινομώντας δύναμη

(KW)

Bcm-350 6500 1250-4000 15-30 3.3
Bcm-500 4500 2000-6000 22-55 5.5
Bcm-750 3000 3000-12000 45-90 7.5
Bcm-1000 2250 4000-15000 75-132 11
Bcm-1250 1800 5000-20000 110-200 15
Bcm-1500 1500 6000-25000 132-260 22
Bcm-2250 1000 9000-37500 200-400 33
 

          

 

 

 

12. Περιπτώσεις της γραμμής διαδικασίας

 

Α. ενός σταδίου διαδικασία λείανσης

 

    Είναι μια πολύ οικονομική λεπτή διαδικασία λείανσης. Μια τέτοια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έναν μύλο κυττάρων μπορεί να αλέσει τα προϊόντα κάτω από 2μm ≤ D92 σε έναν χρόνο.

 

   Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού 0

 

 

 Β, διαδικασία πολλαπλάσιος-σκηνικής λείανσης

 

  Γραμμή πολλαπλάσιος-σκηνικής η αλέθοντας διαδικασίας αποτελείται από 2-3 σύνολα μύλων κυττάρων που συνδέονται με μια γραμμή παραγωγής για τη λείανση του μεταλλεύματος, όπου μπορείτε να προσθέσετε τις σφαίρες μέσων στις διαφορετικές διαμέτρους, διαφορετικές προδιαγραφές, και διαφορετική συγκεκριμένη πυκνότητα σε κάθε στάδιο του μύλου κυττάρων, εσείς μπορεί να αλέσει για να λάβει τα προϊόντα με τη διάμετρο 2μm≥D98 σε έναν χρόνο. Η πολυβάθμια διαδικασία λείανσης έχει τα χαρακτηριστικά των εύκαμπτων αλλαγών, είναι εύκολο τα προϊόντα να παραχθούν D60 και D90 χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε άλλουδήποτε εξοπλισμού, ο οποίος μπορεί να αλλάξουν από τον τρόπο σειράς για να παραλληλίσει τον τρόπο.

 

Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού 1

 

 

 Γ. πολυβάθμια διαδικασία μίξης

 

Εάν πρέπει να αλέσετε τα υψηλής αντοχής και μεγάλου μεγέθους μόρια, προτείνεστε για να χρησιμοποιήσετε το σπειροειδή μύλο κυττάρων για την προ-λείανση, όπου τα μεγάλου μεγέθους μόρια των υλικών μπορούν να συντριφθούν αποτελεσματικά από τον ισχυρούς αντίκτυπο και τη σύγκρουση των σφαιρών χάλυβα βασισμένων στην τεχνολογία λείανσης βαρύτητάς του. Η πολυβάθμια διαδικασία μίξης μπορεί καλύτερα να παρουσιάσει άριστη απόδοση λείανσής της για τη λείανση των υψηλής αντοχής μορίων.

 

Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού 2

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ασβεστόλιθος, μάρμαρο, Calcite ξηρός εξοπλισμός τροποποίησης επιφάνειας μύλων κυττάρων κυψελών αποπολυμερισμού θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.