Γραμμή Παραγωγής

Η Co. τεχνολογίας σκονών του Τσάνγκσα Tian Lian, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2006, με περισσότερο από 10 οκτώ έτη σκληρής δουλειάς στη βιομηχανία, έχει τη συνεχείς ανάπτυξη και την επέκταση της επιχείρησης και είναι κύρια της έρευνας, ανάπτυξη, τεχνικές δυνάμεις παραγωγής. έχουμε καθιερώσει τη στρατηγική συνεργασία με τα μέρη των επιστημονικών institions και των πανεπιστημίων όπως το κεντρικό νότιο πανεπιστήμιο, Hunan το πανεπιστήμιο, το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiao Tong και κ.λπ. Τα προϊόντα και τα μηχανήματά μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς και industires σε όλο τον κόσμο στο σπίτι και έχουν λάβει recoginiton και υψηλή φήμη από τους πελάτες μας arround τον κόσμο.

 

Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Η Co. τεχνολογίας σκονών του Τσάνγκσα Tian Chuang, ΕΠΕ είναι κατασκευαστική επιχείρηση μηχανικού εξοπλισμού που ενσωματώνει την έρευνα, η ανάπτυξη, η παραγωγή και οι πωλήσεις κάνουν εμπόριο βάσει του αρχικού Hunan Tian Chuang χημικού επιχειρησιακού τμήματος εξοπλισμού. Καθιερώθηκε μέσα στις 16 Φεβρουαρίου 2006, με μια περιοχή που καταλαμβάνει 1,5 εκτάρια συμπεριλαμβανομένων 12500 γραφείων τετραγωνικών μέτρων και της εργασίας παραγωγής. Η επιχείρηση έχει λάβει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001, πιστοποίηση CE, καθώς επίσης και 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας nvention. Η επιχείρηση έχει περισσότερους από 70 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 3 υψηλών ανώτερων μηχανικών, περισσότερων από 10 μηχανικών σχεδιαστές και μηχανικών, του ανώτερου τεχνικού, και της διαχείρισης 13 personnels.

 

Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Ε & Α

Σαν έναν από τον κύριο κατασκευαστή μύλου εργαστηριακών του πλανητικού σφαιρών η Co. τεχνολογίας σκονών της Κίνας, Κίνα Tianchuang, ΕΠΕ είναι κύρια του κέντρου Ε&Α της όπου αναπτύσσουμε όλα τα είδη νέου ενημερωμένου νέου μοντέλου τεχνολογίας και υψηλής τεχνολογίας των πλανητικών μύλων σφαιρών, και παρέχουμε επίσης την αλέθοντας ελεύθερη δαπάνη πειράματος για κάθε πελάτη που θα ήθελε μας στέλνει το υλικό δείγμα σε.

 

Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1