• Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L
  • Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L
  • Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L
  • Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L
Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L

Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: HuNan, Κίνα
Μάρκα: TENCAN
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: 50 L
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα Προϊόντος: 3 διαστατική μηχανή μίξης σκονών Υλικό: 304 από ανοξείδωτο χάλυβα
Προδιαγραφές: 5L-100L Συσκευασία: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Εφαρμογές: μίξη σκονών Τόπος καταγωγής: HuNan, Κίνα
Τύπος: Ανάμιξη Machine Πιστοποιητικό: CE ISO
Υψηλό φως:

μηχανή μπλέντερ σκονών

,

μπλέντερ αναμικτών σκονών

Περιγραφή προϊόντων

5-100L τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών για τη σκόνη που αναμιγνύει χωρίς κανονικό Κίνημα

Επισκόπηση

 

3 η διαστατική μηχανή μίξης σκονών με έναν 30 βαθμό που κλίνουν μίξη του βαρελιού χρησιμοποιείται ομαλά χωρίς τη ρύπανση, PU ή PTFE οι σφαίρες μέσων μπορούν να εφαρμοστούν για να αναμίξουν το διαφορετικό υλικό σκονών ομοιόμορφα και γρήγορα. Κατά μίξη, την μπορούμε να προσθέσουμε τις σφαίρες στο άλεσμα με μια εντυπωσιακή επίδραση. Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για τη διάφορη υλική μίξη, η οποία εφαρμόζεται ευρέως στη βιομηχανία ηλεκτρονίων, την κεραμική βιομηχανία, τη χημική βιομηχανία, την ιατρική, την καθημερινή χημική ουσία χρήσης, τις οργανικές ουσίες, ανόργανο θέμα και άλλη μίξη δύο περισσότερων προϊόντων. Βάσει των απαιτήσεων πελατών, που αναμιγνύουν το βαρέλι μπορεί να χρησιμοποιήσει το εσωτερικό και το έξω γυαλισμένο βάζο ανοξείδωτου, ή ευθυγραμμισμένος με το κορούνδιο, PU και ούτω καθεξής.

 

 

Εφαρμογές

 

Η μηχανή είναι κατάλληλη για δύο ή περισσότερα διαφορετικά είδη υλικών, το οποίο εφαρμόζεται ευρέως στους τομείς της ηλεκτρονικής, της κεραμικής, της χημείας, της ιατρικής, της καθημερινής χημικής, οργανικής και ανόργανης ουσίας χρήσης. Σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη, που αναμιγνύει το βαρέλι μπορεί να αποτελεσθεί από το γυαλισμένο ανοξείδωτο, ή το κορούνδιο, PU σκάφη της γραμμής και ούτω καθεξής.

 

Αρχή εργασίας

 

Η τρισδιάστατη μηχανή μίξης υιοθετεί τη δομή της γωνίας μεταξύ του κέντρου του κυλίνδρου και του οριζόντιου επιπέδου, αναγκάζοντας την υλική μετακίνηση για να είναι ανώμαλη στην εργασία, ώστε να επιτευχθεί η ομοιόμορφη μίξη χωρίς νεκρή γωνία.

 

Τα προϊόντα παρουσιάζουν

 

Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L 0Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L 1

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

a. Χαρακτηρισμένη με το διακριτικό σχέδιο, η λογική κατασκευή, χαμηλότερος θορυβώδης, υψηλός ομοιόμορφος, καθρέφτης γυάλισε τον τοίχο τυμπάνων, πλήρως να αναμίξει, εύκολη να καθαρίσει πλήρως και να χρεώσει και να εκφορτίσει, καμία διαγώνια καλή εμφάνιση μόλυνσης στο σχέδιο.

b. Ο τρισδιάστατος κινητός αναμίκτης έχει την ιδιαίτερη λειτουργία στην κίνηση, έτσι για να πει, τις ειδικές κατευθύνσεις κινήσεων όπως η περιστροφή, η διατομή, ανάποδος, η πτώση και το κ.λπ.

c. Κατά τη λειτουργία, όλο το υλικό στο τύμπανο μίξης μπορεί να είναι στην μόνος-περιστροφή και τη διάχυση και κάτω από τις περιστροφές χωρίς φυγοκεντρική δύναμη και να είναι χωρίς τέτοιο φαινόμενο όπως τη βαρύτητα, το διαχωρισμό, το χωρισμό και τη συσσώρευση

d. Η συσκευή ελέγχου και η κύρια μηχανή σχεδιάζονται στο χωριστό γραφείο, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει υψηλή ασφάλεια κατά τη λειτουργία. Ο έλεγχος ταχύτητας συχνότητας και η βαλβίδα πεταλούδων που σχεδιάζεται ειδικά εξασφαλίζουν υψηλή συμπίεση, ελεύθερη διαρροή. (Άλλο μπλέντερ έχει μόνο μια κύρια μηχανή με τη λειτουργούσα επιτροπή εδώ πάνω και η τρέχοντας ταχύτητά της είναι αμετάβλητη από μια μηχανή μειωτών)

e. Η απλοποίηση στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, μακριά ζωή υπηρεσιών, ο χρόνος μίξης της είναι σύντομη μέσα σε 0.5-2mins ανά batch. Είναι ύψος είναι χαμηλό και το περιστρεφόμενο διάστημα είναι μικρό, και η ικανότητα φόρτωσης είναι υψηλή μέχρι 85% (άλλο μπλέντερ μπορεί μόνο να φθάσει σε 40-60%)

f. Αυτός ο εξοπλισμός υιοθετεί τον έλεγχο ταχύτητας και από τον αναστροφέα και από το μειωτή που ενσωματώνονται. Το σχέδιό του είναι εξοπλισμένο με την υψηλή σφραγίζοντας βαλβίδα πεταλούδων και την αυτόματη συσκευή κλειδώματος για να μην εξασφαλίσει καμία διαρροή σκονών. (Άλλη μηχανή χρησιμοποιείται μόνο από τη stepless μηχανή που δεν μπορεί να εξασφαλίσει σταθερότητα κατά τη λειτουργία με τη μεταβλητή ταχύτητα εργασίας.)

 

TENCAN τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών αναμικτών τρισδιάστατη

τρισδιάστατος αναμίκτης σκονών

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Τρισδιάστατη μηχανή μίξης σκονών, 5 - μηχανή μπλέντερ σκονών 100L θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.