Νέα σημαντική ανακάλυψη! Ο μύλος σφαιρών παγκόσμιας μεγαλύτερος παραγωγής συνεχής έχει τεθεί επιτυχώς σε λειτουργία

July 21, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα σημαντική ανακάλυψη! Ο μύλος σφαιρών παγκόσμιας μεγαλύτερος παραγωγής συνεχής έχει τεθεί επιτυχώς σε λειτουργία

    Πρόσφατα, ο συνεχής εξοπλισμός άλεσης σφαιρών με μια καθημερινή παραγωγή μέχρι 2000 τόνοι των ξηρών αλέθοντας υλικών έχει τεθεί επιτυχώς σε λειτουργία στην Κίνα.

Υψηλοί αποδοτικός, εξοικονόμηση ενέργειας, ευφυής, και ανησυχία ελεύθερη

     Αυτό το σύστημα έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης περιεκτικότητας, της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης, της μακριάς ζωής υπηρεσιών, της σταθερής απόδοσης, του ομοιόμορφου πηλού απαλλαγής, και του υψηλού βαθμού της αυτοματοποίησης και της νοημοσύνης. Με βάση τις ισχυρές ικανότητες κατασκευής και την πλούσια εμπειρία της στις εφαρμογές των συνεχών μύλων σφαιρών στο εξωτερικό, η Κίνα έχει προσαρμόσει ένα τέτοιο σύνολο συνεχών συστημάτων άλεσης σφαιρών σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας παραγωγής.

Αυτός ο εξοπλισμός υιοθετεί μια τέσσερα συνδεδεμένη δομή και υιοθετεί ένα σχέδιο της χονδροειδούς λείανσης που ακολουθείται με τη λεπτή λείανση. Η καθημερινή παραγωγή της φθάνει σε 2000 τόνους των ξηρών αλέθοντας υλικών, και η κατανάλωση ισχύος μονάδων είναι τόσο μικρή όσο 12.5kW • h/t.