Διαφορές μεταξύ του πλανητικού μύλου σφαιρών και του μύλου σφαιρών ρόλων

July 21, 2023

    Ο μύλος σφαιρών ρόλων είναι εξοπλισμένος με διάφορες αλέθοντας σφαίρες μέσα στο τύμπανο. Όταν η μηχανή περιστρέφεται, οδηγεί το τύμπανο για να περιστραφεί. Κατά τη διάρκεια της κάθετης κυκλικής κίνησης των αλέθοντας σφαιρών και των υλικών μέσα στο τύμπανο, συγκρούονται ο ένας με τον άλλον για να αλέσουν τα υλικά. Λόγω της ομοιόμορφης περιστροφής του κυλίνδρου και των αλέθοντας σφαιρών μέσα στον κύλινδρο στην ίδια κατεύθυνση με το υλικό, η ενέργεια και η πιθανότητα σύγκρουσης μεταξύ των σφαιρών και των υλικών μειώνονται πολύ, με συνέπεια μια μείωση στην επίδραση και την αποδοτικότητα λείανσης Όταν το περιστροφικό ΝΟ ταχύτητας ν ≥, λόγω της φυγοκεντρικής δύναμης, και οι αλέθοντας σφαίρες και τα υλικά εμμένει στον εσωτερικό τοίχο του τυμπάνου και περιστρέφεται, χάνοντας τη σύγκρουση μεταξύ τους, και επίσης ανίκανος να διαδραματίσει έναν ρόλο λείανσης. Επομένως, δεν είναι εύχρηστο ένας του μεγέθους μύλος σφαιρών κυλίνδρων για να επιτύχει μια επίδραση λείανσης πολύ λεπτών μορίων και μια επίδραση μίξης με το ομοιόμορφο μέγεθος μορίων.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαφορές μεταξύ του πλανητικού μύλου σφαιρών και του μύλου σφαιρών ρόλων  0

    Ο πλανητικός μύλος σφαιρών είναι αρκετά διαφορετικός από το μύλο σφαιρών ρόλων δεδομένου ότι τα υλικά και οι σφαίρες στον πλανητικό μύλο σφαιρών υποβάλλονται στην υψηλής ενέργειας κίνηση σε ένα δισδιάστατο περιστρεφόμενο διάστημα. Δύο ή τέσσερις δεξαμενές άλεσης σφαιρών εγκαθίστανται symmetrically σε έναν περιστροφικό πίνακα. Όταν ο κύριος δίσκος του περιστροφικού πίνακα περιστρέφεται, οι δεξαμενές άλεσης σφαιρών περιστρέφονται γύρω από τους αντίστοιχους κεντρικούς άξονές τους, και τις αλέθοντας σφαίρες μέσα στο άλεσμα δεξαμενών και αναμιγνύουν δείγμα στη μεγάλη κίνηση. Σε μια ορισμένη στιγμή, η ισχυρή φυγοκεντρική δύναμη που παράγεται από το μεγάλο περιστροφικό πίνακα χωρίζει επίγεια υλικό από τον εσωτερικό τοίχο της δεξαμενής, και υπό τους μεγάλους όρους της περιστροφής, των σφαιρών και της μύγας υλικών από μια πλευρά της δεξαμενής σε άλλη, που συγκρούεται η μια με την άλλη, με συνέπεια τα μικρότερα και λεπτότερα μόρια των επίγειων υλικών. Λόγω της ταυτόχρονης δράσης των φυγοκεντρικών δυνάμεων της επανάστασης και της περιστροφής στις αλέθοντας σφαίρες και τα υλικά, και της κατεύθυνσης της συνδυασμένης δύναμης συνεχώς να αλλάξουν, η τροχιά κινήσεων των αλέθοντας σφαιρών και το υλικό στη δεξαμενή είναι ατίθασες. Αυτό επιτρέπει στις αλέθοντας σφαίρες και τα υλικά για να λάβει την ικανοποιητική ενέργεια σύγκρουσης με την αύξηση της περιστροφικής ταχύτητας, και να επιτύχει μια υψηλή αποδοτική επίδραση λείανσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαφορές μεταξύ του πλανητικού μύλου σφαιρών και του μύλου σφαιρών ρόλων  1

    Ο πλανητικός μύλος σφαιρών της Κίνας Tennan χρησιμοποιεί την αρχή της πλανητικών επανάστασης και της περιστροφής, και την αλέθοντας κίνηση σφαιρών και υλικών με υψηλή ταχύτητα μέσα στα αλέθοντας βάζα, που παράγουν την υψηλής ενέργειας δύναμη τριβής και αντίκτυπου για να επιτύχει τη συντριβή δειγμάτων, η οποία μπορεί γρήγορα να αλέσει το δείγμα του υλικού στο μέγεθος μορίων κατωτέρω 1 μm. Είναι κατάλληλο για τα υλικά από σκληρά στα μαλακά και εύθραυστα δείγματα στα εργαστήρια και τα δείγματα σε εκκρεμότητα. Είναι μια καλή επιλογή και μια ιδανική εκλογή για την πολύ λεπτή λείανση σκονών, την επεξεργασία δειγμάτων στη βιομηχανία φαρμάκων, την προετοιμασία δειγμάτων των νέων υλικών, και τη μηχανική μηχανικής ενεργοποίηση κραμάτων και των υλικών. Χρησιμοποιείται κυρίως στη φασματική ανάλυση εργαστηριακών λέιζερ, χημεία, φαρμακείο, η βιολογία, γυαλί, κεραμική, οικοδομικά υλικά, λείανση ακρίβειας των πρώτων υλών άνθρακα, προεπεξεργασία των εργαστηριακών δειγμάτων στους τομείς βιομηχανίας τροφίμων και έρευνας της τεχνολογίας υλικών, της γεωλογίας, της ορυκτολογίας και της πυρηνικής βιομηχανίας.