• 4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου
  • 4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου
  • 4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου
  • 4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου
4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου

4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: HuNan, Κίνα
Μάρκα: TENCAN
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: Xqm-4A

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: carton+foam
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Semi-circle κάθετος πλανητικός μύλος σφαιρών Διαμορφώστε το αριθ.: Xqm-4A
Συνολικός όγκος: 4L Ανώτατη ικανότητα: 1.32L
Περιστραφείτε την ταχύτητα: 70-670 περιστροφή/λεπτό Έλεγχος ταχύτητας: Έλεγχος συχνότητας
τάση: 110V-60Hz ή 220V-50Hz Δύναμη: 0.75KW
Υψηλό φως:

Μύλος σφαιρών εργαστηρίων

,

μύλος σφαιρών κλίμακας εργαστηρίων

,

Κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων

Περιγραφή προϊόντων

 

4L όγκος 220v ή Semi-Circle 110v γύρω από τον κάθετο μύλο εργαστηριακών σφαιρών με την κλειδαριά ασφάλειας & το σταθερό τρέξιμο
 
Επισκόπηση
   
Semi-Circle γύρω από τον κάθετο μύλο εργαστηριακών σφαιρών είναι μια απαραίτητη μηχανή μύλων σφαιρών που χρησιμοποιείται για τα υλικά υψηλής τεχνολογίας που αλέθουν, λεπτός που αλέθουν, σκόνη αναμιγνύοντας, νανο σκόνη κάνοντας, νέος ανάπτυξη προϊόντος και μικρός παραγωγή batch. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών Tencan είναι κύριος των πλεονεκτημάτων και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων όπως ο μικρός όγκος, η υψηλή αποδοτικότητα, οι χαμηλού θορύβου και πλήρεις λειτουργίες. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών Tencan είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για τα όργανα Ε&Α, πανεπιστήμια, επιχειρηματικά εργαστήρια για να πάρει τα λεπτά δείγματα σκονών. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών Tencan σχεδιάζεται με τέσσερις θέσεις εργασίας και σας κάνει να πάρετε τέσσερα δείγματα (μέγιστο) κάποτε. μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την μηχανή για να πάρετε τα δείγματα σκονών στο πλαίσιο του κενού περιβάλλοντος εάν είναι εξοπλισμένη με τα κενά βάζα μύλων σφαιρών για τη λείανση.
 
Αρχή εργασίας
   
Semi-Circle γύρω από τον κάθετο μύλο εργαστηριακών σφαιρών σχεδιάζεται για να έχει τέσσερις θέσεις εργασίας που μπορούν να φορτωθούν με δύο ή τέσσερα βάζα μύλων σε μια περιστροφική πλάκα. Όταν η περιστροφική πλάκα περιστρέφεται, ο άξονας βάζων κάνει τις πλανητικές μετακινήσεις με υψηλή ταχύτητα, τις σφαίρες και τα υλικά μέσα στα βάζα προσκρούουν έντονα στη μετακίνηση υψηλής ταχύτητας, και τα υλικά αλέθονται τελικά στη λεπτή σκόνη. Τα διάφορα είδη διαφορετικών υλικών μπορούν να αλεστούν με τη βοήθεια της ξηράς ή υγρής μεθόδου λείανσης. Η μικρότερη κοκκοποίηση της σκόνης παραγωγής μπορεί να επιτευχθεί σε 0.1μm ή τη νανο σκόνη κλίμακας.
 
Εφαρμογές
   
Semi-Circle γύρω από τον κάθετο μύλο εργαστηριακών σφαιρών χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες όπως η γεωλογία, μετάλλευμα, μεταλλουργία, ηλεκτρονική, οικοδομικά υλικά, κεραμική, χημική βιομηχανία, ελαφριά βιομηχανία, ιατρική, προστασία του περιβάλλοντος και ούτω καθεξής. Είναι ειδικά καταλληλότερο για τους τομείς παραγωγής όπως την ηλεκτρονική κεραμική, τη δομική κεραμική, τα μαγνητικά υλικά, το οξύ κοβαλτίου λίθιου, το μαγγάνιο λίθιου, τον καταλύτη, το φωσφόρο, το μακρύ φωσφόρο μεταλαμπής, τη γυαλίζοντας σκόνη σπάνια γαίας και το ηλεκτρονικό γυαλί. Σκόνη, κύτταρο καυσίμου, varistor οξειδίων ψευδάργυρου, πιεζοηλεκτρικό κεραμικό, νανο υλικό, κεραμικός πυκνωτής γκοφρετών, MLCC, θερμική αντίσταση (PTC, NTC), varistor ZnO, διηλεκτρική κεραμική, κεραμική αλουμίνας, κεραμική zirconia, φωσφόρος, σκόνη οξειδίων ψευδάργυρου, σκόνη οξειδίων κοβαλτίου, ferrite Νι-ZN, ferrite ΜΝ-ZN και κ.λπ.
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

 

Οι πλανητικοί μύλοι σφαιρών κονιοποιούν και αναμιγνύουν μαλακός, ημίσκληρος εξαιρετικά σκληρά, εύθραυστα και ινώδη υλικά. Η ξηρά και υγρή λείανση μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τα μεταλλεύματα, τα μεταλλεύματα, τα κράματα, οι χημικές ουσίες, το γυαλί, η κεραμική, τα μέρη εγκαταστάσεων, τα χώματα, η ηλύς καθαρισμού λυμμάτων, η οικογένεια και τα βιομηχανικά απόβλητα και πολλά άλλα υλικά μπορούν να κονιοποιηθούν εύκολα, γρήγορα και χωρίς απώλεια. Οι πλανητικοί μύλοι σφαιρών χρησιμοποιούνται επιτυχώς σε ουσιαστικά όλους τους τομείς της βιομηχανίας και έρευνας, ιδίως οπουδήποτε η υψηλότερη ζήτηση τοποθετείται στην αγνότητα, το quickness, το finess και το reproduciblility.

 
1. Η σταθερή ταχύτητα της μετάδοσης εργαλείων εξασφαλίζει τη συνέπεια και την επανάληψη του πειράματος.
2. Η πλανητική αρχή μετακίνησης υιοθετείται στη μηχανή, η οποία έχει τη υψηλή ταχύτητα, μεγάλη ενέργεια, υψηλή αποδοτικότητα, μικρή κοκκοποίηση.
3. Τέσσερα δείγματα σκονών από τα διαφορετικά μεγέθη και τα διαφορετικά υλικά μπορούν να παραχθούν κάποτε.
4. Η μηχανή ελέγχεται από το μετατροπέα συχνότητας, μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική περιστρεφόμενη ταχύτητα σύμφωνα με το αναμενόμενο πειραματικό αποτέλεσμα. Ο μετατροπέας είναι εξοπλισμένος με τη συσκευή της κατώτερα τάσης και over-current για να προστατεύσει τη μηχανή.
5. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών έχει τις λειτουργίες της δύναμης συγχρονισμού μακριά, του μόνος-συγχρονισμού μπροστινού και της περιστροφής αντιστροφής. Μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα οποιουσδήποτε τρόπους λειτουργίας μονόδρομης κατεύθυνσης, εναλλαγή, διαδοχή, χρόνος που θέτει σύμφωνα με τις πειραματικές ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της λείανσης.
6. Τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μύλου σφαιρών Tencan: Χαμηλό κέντρο βαρύτητας, σταθερή απόδοση, συμπαγής δομή, εύκολη λειτουργία, αξιόπιστη ασφάλεια, χαμηλότερος θόρυβος, μικρή απώλεια.
7. Ο διακόπτης ασφάλειας εγκαθίσταται στη μηχανή για να αποτρέψει το ατύχημα ασφάλειας εάν την κάλυψη ασφάλειας ανοίγουν ενώ η μηχανή τρέχει.
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Τρόπος κίνησης Κίνηση εργαλείων και κίνηση ζωνών
Λειτουργήστε τον τρόπο Δύο ή τέσσερις αλέθοντας δεξαμενές που λειτουργούν από κοινού
Μέγιστη ικανότητα φόρτωσης 2/3 της ικανότητας της δεξαμενής άλεσης
Μέγεθος σίτισης Χώμα material≤3mm
Κοκκοποίηση παραγωγής Ελάχιστο 0.1μm
Περιστροφική αναλογία ταχύτητας το /1/2
Max.Continuous λειτουργών χρόνος 72hours
Υλικά του βάζου ανοξείδωτα steel.agate, νάυλον, κορούνδιο, zirconia, κ.λπ.

 
Τεχνικές παράμετροι
 

Κύριες παράμετροι κάθετο Semi-circle 4.0L γύρω από το μύλο εργαστηριακών σφαιρών
Πρότυπο

Δύναμη

(KW)

Τάση

(β)

Διάσταση (χιλ.) Ταχύτητα επαναστάσεων
(περιστροφή/λεπτό)
Ταχύτητα περιστροφής
(περιστροφή/λεπτό)
Xqm-0.4A 0,25 220V-50Hz
110V-60Hz
530*300*340 45-435 90-870
Xqm-1A 0,75 220V-50Hz
110V-60Hz
750*470*590 35-335 70-670
Xqm-2A 0,75 220V-50Hz 750*470*590 35-335 70-670
Xqm-4A 0,75 220V-50Hz 750*470*590 35-335 70-670


Εξαρτήματα των βάζων & των σφαιρών μύλων
 
Διαθέσιμα βάζα μύλων που ταιριάζουν με xqm-4A:

 

Fullsizes των βάζων μύλων ανοξείδωτου 304 ή 316L, των βάζων μύλων καρβιδίου βολφραμίου, των βάζων μύλων αχατών, του βάζου μύλων zirconia, των κεραμικών βάζων μύλων αλουμίνας, των νάυλον βάζων μύλων, PU των βάζων μύλων, των βάζων μύλων PTFE, και του κ.λπ.


4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου 0
Μπορούμε επίσης να παρέχουμε όλα τα είδη σφαιρών μύλων όπως τις σφαίρες ανοξείδωτου, σφαίρες zirconia, σφαίρες αλουμίνας, σφαίρες άνθρακα χάλυβα, σφαίρες βολφραμίου, σφαίρες αχατών, σφαίρες νιτριδίων πυριτίου, υψηλή ένδυση - ανθεκτικές σφαίρες χάλυβα, σφαίρες χάλυβα μαγγάνιου, και ούτω καθεξής.
 
4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου 1

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd 4L κάθετος εξοπλισμός άλεσης εργαστηρίων όγκου θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.