• Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό
  • Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό
  • Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό
  • Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό
 • Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό

  Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: HuNan, Κίνα
  Μάρκα: TENCAN
  Πιστοποίηση: CE ISO
  Αριθμό μοντέλου: Sxqm-2

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Κοντραπλακέ Case+Foam
  Χρόνος παράδοσης: 20 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα ανά μήνα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Όνομα Προϊόντος: Διπλή πλανητική σφαίρα Mil Μοντέλο Αρ.: Sxqm-2
  Συνολικός όγκος: 2L Ανώτατη ικανότητα: 0.66L
  Περιστραφείτε την ταχύτητα: 140-1120 περιστροφή/λεπτό Έλεγχος ταχύτητας: Έλεγχος συχνότητας
  Τάση: 220V-50Hz ή 110V-60Hz Εξουσία: 1.5KW
  Υψηλό φως:

  planetary mill

  ,

  planetary milling machine

  Περιγραφή προϊόντων

  Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό

  0.4-6L διπλός πλανητικός μύλος σφαιρών με τους διπλούς πλανητικούς δίσκους και υψηλή ταχύτητα 1120 περιστροφή/λεπτό γρηγορότερη & λεπτότερη για τη λείανση

   

  Επισκόπηση 

   

  Ο διπλός πλανητικός μύλος σφαιρών είναι μια απαραίτητη συσκευή που χρησιμοποιείται για τα υλικά υψηλής τεχνολογίας που αλέθουν, λεπτός που αλέθουν, σκόνη αναμιγνύοντας, νανο σκόνη κάνοντας, νέος ανάπτυξη προϊόντος και μικρός παραγωγή batch. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών Tencan είναι κύριος των πλεονεκτημάτων και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων όπως ο μικρός όγκος, η υψηλή αποδοτικότητα, οι χαμηλού θορύβου και πλήρεις λειτουργίες. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών Tencan είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για τα όργανα Ε&Α, πανεπιστήμια, επιχειρηματικά εργαστήρια για να πάρει τα λεπτά δείγματα σκονών. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών Tencan σχεδιάζεται με τέσσερις θέσεις εργασίας και σας κάνει να πάρετε τέσσερα δείγματα (μέγιστο) κάποτε. μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την μηχανή για να πάρετε τα δείγματα σκονών στο πλαίσιο του κενού περιβάλλοντος εάν είναι εξοπλισμένη με τα κενά βάζα μύλων σφαιρών για τη λείανση.

  Ο διπλός πλανητικός μύλος σφαιρών πραγματοποιεί τη μετακίνηση του μικρού πλανητικού δίσκου που οδηγείται από το μεγάλο πλανητικό δίσκο, η ακτίνα περιστροφής και η ταχύτητα περιστροφής των βάζων μύλων ενισχύονται έναντι των κανονικών πλανητικών προτύπων μύλων σφαιρών. Η φυγοκεντρική δύναμη των αλέθοντας σφαιρών διπλασιάζεται, ο αντίκτυπος, η κουρά και η τριβή μεταξύ της αύξησης σφαιρών λείανσης σημαντικά, η επίδραση λείανσης και η αποδοτικότητα λείανσης ενισχύεται πολύ, και μερικά υλικά μπορούν να αλεστούν στη νανο κλίμακα. Ο διπλός πλανητικός μύλος σφαιρών είναι ένα χαρακτηριστικό είδος υψηλής αποδοτικότητας και του υψηλής ενέργειας εκατομμυρίου σφαιρών.

   

  Αρχή εργασίας 

   

  Ο διπλός πλανητικός μύλος σφαιρών σχεδιάζεται για να έχει δύο πλανητικούς δίσκους που καθιστούν τη μετακίνηση περιστροφής εγκατεστημένη σε μια περιστροφική πλάκα βάσεων που κάνει τη μετακίνηση επαναστάσεων. Άλλες δύο μικρότερες περιστροφικές πλάκες εγκαθίστανται σε κάθε μεγαλύτερο δίσκο αντίστοιχα υπάρχουν δύο βάζα μύλων σε κάθε μικρότερη περιστροφική πλάκα. Η μηχανή εγκαθιστά συνολικά τέσσερα βάζα μύλων στις μικρότερες περιστροφικές πλάκες. Όταν η περιστροφική πλάκα βάσεων περιστρέφεται, ο κύλινδρος δεξαμενών κάνει τις πλανητικές μετακινήσεις. Οι σφαίρες και τα δείγματα μέσα στα βάζα μύλων αλέθονται και αναμιγνύονται κάτω από τη μετακίνηση υψηλής ταχύτητας.

   

   

  Εφαρμογές 

   

  Ο διπλός πλανητικός μύλος σφαιρών είναι ένας απαραίτητος αλέθοντας εξοπλισμός για τα υλικά υψηλής τεχνολογίας στο εργαστήριο, τη μίξη, τη λεπτή λείανση και τη μικρή παραγωγή batch. Η μηχανή έχει τα πλεονεκτήματα όπως η όμορφη εμφάνιση, η συμπαγής δομή, η κατάλληλη λειτουργία, η υψηλή αποδοτικότητα εργασίας και η λεπτή ομοιομορφία αλέσματος. Είναι ένας προτιμημένος εξοπλισμός για τη επιστημονική έρευνα, τη διδασκαλία, το πείραμα και την παραγωγή. Και χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες της ηλεκτρονικής, του μαγνητισμού, της ιατρικής, της κεραμικής, της γεωλογίας, των μεταλλευμάτων, των οικοδομικών υλικών μεταλλουργίας, της χημικής βιομηχανίας, της ελαφριάς βιομηχανίας, της ομορφιάς, της προστασίας του περιβάλλοντος και του κ.λπ.

   

   

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα 

   

  1. Το βάζο μύλων κάνει δύο την πλανητική μετακίνηση, απολαμβάνει την υψηλή αποδοτικότητα και το μέγεθος μικρών μορίων κάτω από την κρούση υψηλής συχνότητας, γραμμική δύναμη σύγκρουσης, δύναμη τριβής. (Πρώτα στην Κίνα)
  2. Τέσσερα διαφορετικά δείγματα μπορούν να αποκτηθούν κάποτε. Είναι κατάλληλο για τον τεχνικό να κάνει την έρευνα και να αναπτύξει το νέο υλικό.
  3. Κοκκοποίηση τροφών των υλικών: Χώμα υλικό ≤10mm, άλλα υλικά ≤3mm.
  4. Υγρή ή ξηρά μέθοδος λείανσης. Ελάχιστη κοκκοποίηση των ποσών σκονών σε 0,06 μm.
  5. Η συχνότητα ελεγχόμενη, εσείς μπορεί να θέσει την ταχύτητα σύμφωνα με την επίδραση πειράματος.
  6. Μεγάλη επανάσταση δίσκων στροφής: 50-400rpm.
  Μικρή επανάσταση δίσκων στροφής: 100-800rpm.
  Μεγάλη πλανητική περιστροφή άξονα: 100-800rpm.
  Περιστροφή δοχείων μύλων: 200-1600rpm.
  7. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών έχει τη δύναμη συγχρονισμού μακριά, τον μόνος-συγχρονισμό μπροστινό και τη λειτουργία αντιστροφής. Μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα με την επιλογή μονόδρομη, διαδοχικά, συνεχώς, χρόνος-θέτοντας λειτουργία.
  8. Δύναμη μηχανών: 0.4L, 2L, 4L: 0.75KW, 220V, 50Hz 16L, 20L: 5.5KW, 380V, 50Hz.
  9. Ο πλανητικός μύλος σφαιρών μας είναι λειτουργικός που έχει το χαμηλό bary κέντρο, τη σταθερή απόδοση, τη συμπαγή δομή, την εύκολη λειτουργία, την αξιόπιστη ασφάλεια, τη χαμηλού θορύβου, και χαμηλή απώλεια.

   

  Πλεονεκτήματα 

   

  Ο διπλός πλανητικός μύλος σφαιρών είναι μια ιδανική δυνατότητα για να αποκτήσει τα δείγματα για τα ερευνητικά κέντρα, τα πανεπιστήμια καθώς επίσης και τα επιχειρηματικά εργαστήρια (μπορεί να αποκτήσει τέσσερα δείγματα σε ένα πείραμα). Εάν ζευγαρώνεται με τις κενές δεξαμενές άλεσης σφαιρών, μπορεί να αλέσει τα δείγματα στην κενή θέση. Το προϊόν εφαρμόζεται εκτενώς στους τομείς της γεωλογίας, της μεταλλείας, της μεταλλουργίας, της ηλεκτρονικής, του δομικού υλικού, της κεραμικής, της χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, της ελαφριάς ιατρικής βιομηχανίας, της προστασίας του περιβάλλοντος κ.λπ.
  Ένα ευρύ φάσμα της σκόνης μπορεί να αλεστεί από τον πλανητικό μύλο σφαιρών μας με τα διαφορετικές βάζα και τις σφαίρες μύλων, όπως η σκόνη μεταλλεύματος, φθορισμού σκόνη, σκόνη γυαλιού, σκόνη χρωστικών ουσιών και ούτω καθεξής. Παρακάτω είναι μερικά δείγματα σκονών για την αναφορά σας.

   

   

   

   

  Τεχνικές παράμετροι

   

  Κύριες παράμετροι του διπλού πλανητικού μύλου σφαιρών
  Διαμορφώστε το αριθ. Δύναμη
  (KW)
  Τάση
  (β)
  Διάσταση
  (χιλ.)
  Ταχύτητα επαναστάσεων
  (περιστροφή/λεπτό)
  Ταχύτητα περιστροφής
  (περιστροφή/λεπτό)
  Συνολικός συγχρονισμός
  (λ.)
  Εναλλασσόμενο τρέξιμο
  Χρόνος μπροστινού &
  Περιστροφή αντιστροφής
  (λ.)
  Sxqm-0,4 1.5 220V-50Hz 1150*800*760 70-560 140-1120 1-9999 1-999
  Sxqm-1 1.5 220V-50Hz 1150*800*760 70-560 140-1120 1-9999 1-999
  Sxqm-2 1.5 220V-50Hz 1150*800*760 70-560 140-1120 1-9999 1-999
  Sxqm-4 1.5 220V-50Hz 1150*800*760 70-560 140-1120 1-9999 1-999
  Sxqm-6 1.5 220V-50Hz 1150*800*760 70-560 140-1120 1-9999 1-999
  Μέγεθος σίτισης: Χώμα material≤10mm, άλλο materials≤3mm
  Κοκκοποίηση παραγωγής: Ελάχιστο 0,1 μm
  Προαιρετικά πρότυπα του ελέγχου ταχύτητας: Μετατροπέας συχνότητας και αυτόματος έλεγχος συγχρονισμού
  Υλικά του βάζου: Ανοξείδωτο, αχάτης, νάυλον, κορούνδιο, zirconia, κ.λπ.

   

   

  Εξαρτήματα των βάζων μύλων & των σφαιρών μύλων

   

  Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή του πλανητικού μύλου σφαιρών, όχι μόνο παρέχουμε τα διάφορα είδη πλανητικών μύλων σφαιρών, αλλά και παρέχουμε όλα τα είδη εξαρτημάτων των βάζων μύλων και των σφαιρών μύλων στα πλήρη μεγέθη.

  Διαθέσιμα βάζα μύλων: βάζα μύλων ανοξείδωτου 304 ή 316L, βάζα μύλων αχατών, κεραμικά βάζα μύλων zirconia βάζων μύλων αλουμίνας (κορούνδιο), βάζα μύλων νιτριδίων πυριτίου, νάυλον βάζα μύλων, PU βάζα μύλων, βάζα μύλων καρβιδίου βολφραμίου, βάζα μύλων PTFE, και κ.λπ.

   

  Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό 0

   

  Calso παρέχουμε όλα τα είδη σφαιρών μύλων όπως τις σφαίρες ανοξείδωτου, σφαίρες zirconia, σφαίρες αλουμίνας, σφαίρες βολφραμίου, σφαίρες αχατών, 

   

  TENCAN είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής που συμμετέχει στο σχέδιο & παράγει όλα τα είδη μύλων σφαιρών εργαστηρίων και άλλο εξοπλισμό σκονών στην Κίνα. Το εργοστάσιό μας καθιερώθηκε το 2006, και τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

  Κύρια σειρά προϊόντων TENCAN:
  1. Πλανητικός μύλος σφαιρών-- για τη λείανση των διάφορων υλικών στο μέγεθος nanoscale (<0> 2. Μύλος σφαιρών ρόλων εργαστηρίων-- για τη λείανση των διάφορων υλικών στη σκόνη μικρού (13-48 μm)
  3. Θραυστήρας εργαστηρίων-- για τα αρχικά συντετριμμένα υλικά δείγματα στο κατάλληλο μέγεθος (130mm)
  4. Μηχανή αναμικτών σκονών από 5L σε 5000L Β αναμίκτης τύπων, τρισδιάστατος αναμίκτης, διπλός αναμίκτης κ.λπ. κώνων
  5. Σειρά κιβωτίων γαντιών συμπεριλαμβανομένου του διαφανούς κιβωτίου γαντιών, του κενού κιβωτίου γαντιών ανοξείδωτου και του κιβωτίου γαντιών με το σύστημα καθαρισμού αδρανούς αερίου για τους διαφορετικούς πειραματιμένος όρους.
  6. Ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό μύλων σφαιρών, όπως η λείανση των βάζων, λείανση των σφαιρών φιαγμένων από διάφορα υλικά και άλλα εξαρτήματα.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Διπλός πλανητικός διπλός πλανητικός μύλος 1120 δίσκων υψηλή επίδοση περιστροφής/λεπτό θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.